Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH) en zal er zorg- en welzijnsactiviteiten gaan ontwikkelen.

Voor de locatie in Almere zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG (flexmedewerker) in het bezit van een rijbewijs

 

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als verzorgende vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Nederlands-Indische, Molukse, Surinaams-Javaanse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt over kennis van de cultuur en je hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.

Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,0 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Max Beelman (teamleider) 06- 20 79 90 37.

 

Direct solliciteren?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen