EVV in company gestart in samenwerking met ROC

Dinsdag 24 september was onze aftrap van de in-company training EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) i.s.m. ROC Midden Nederland. De EVV-er is verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en ondersteuning van bewoners in verpleeghuizen en andere zorgorganisaties. Hun werk is niet alleen essentieel voor de kwaliteit van zorg, maar ook voor het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving voor kwetsbare ouderen.

De EVV’er speelt een centrale rol in het zorgproces binnen Nusantara, waardoor tussen de familie, bewoner en zorgdisciplines de zorg nog beter wordt afgestemd op de individuele behoeften van de bewoners. Dankzij hun persoonlijke band en nauwe samenwerking met alle betrokkenen kunnen EVV’ers de zorg op maat leveren, geheel in lijn met onze missie en visie. De training is van essentieel belang om continuïteit en kwaliteit van zorg te behalen. Voor onze bewoners en hun families geeft dit geruststelling dat er een vaste, deskundige professional is die de zorg nauwgezet volgt en coördineert.


EVV in Company is een interne opleidingsroute waarmee medewerkers van Nusantara de kans krijgen om de functie van EVV’er te vervullen. Deze opleiding, combineert werken en leren op de werkvloer. Dit betekent dat medewerkers hun kennis en vaardigheden direct kunnen toepassen in de praktijk, met ondersteuning van ervaren zorgprofessionals en docenten van het ROC.


Wij wensen alle deelnemers véél succes en persoonlijke groei toe tijdens de training. We kijken uit naar deze waardevolle expertise die zij inzetten binnen onze organisatie!

Wilt u meer weten?

Bent u opzoek naar meer informatie over onze in-company training?  Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@nusantara.nl