Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Activiteitenbegeleider (24 uur p/w)

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als activiteitenbegeleider werk jij vraaggericht vanuit de cliënten en stemt daarop het dagbesteding programma af. Op basis van zorgwelzijnsplannen, signalen van bewoners, familieleden/ contactpersonen, collega’s en uiteraard jouw eigen observatie houd jij je bezig met het ontwikkelen, aanbieden en begeleiding van zowel individuele als groepsactiviteiten. Je komt te werken in een organisatie waarin de cliënt centraal staat met respect voor de Indische identiteit.

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een activiteitenbegeleider met een sterke affiniteit voor ouderenzorg en in het bezit van een diploma MMZ niveau 3/4. Je hebt kennis van en affiniteit met onze cultuurspecifieke doelgroep. Verder ben je flexibel en beschik je over een client- en teamgerichte werkhouding. Je bent bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?
Als cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?
Voor meer informatie kun je mailen haar Chitra Hoffmans, chitra.hoffmans@nusantara.nl. Chitra werkt als locatiemanager van locatie Patria in Bussum.

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan uiterlijk 15 juni a.s. via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen