Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen (Apeldoorn). Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een basisarts (32u p.w., locatie Ugchelen)

 

Hoe ziet de functie er uit? 
Begeleid jij cliënten en hun naasten op een liefdevolle en deskundige wijze? Is het op maat afstemmen van professionele zorg en behandeling voor jou vanzelfsprekend? Draag je daarnaast vanzelf bij aan een fijne en plezierige werksfeer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Wij zoeken voor de Nusantara locatie Ugchelen een basisarts die daarnaast ook graag een bijdrage levert aan de bewaking van onze identiteit en cultuur.

 

Het gevraagde profiel:

  • Jij bent een BIG-geregistreerd basisarts.
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring met verpleeghuiszorg.
  • Jij hebt affiniteit met onze doelgroep en je bent in staat hen met respect voor de culturele achtergrond te benaderen.
  • Jij bent een goede gesprekspartner voor cliënten/bewoners, familie, medewerkers en externe samenwerkingspartners.

 

Wie ben jij?

Heb jij interesse in en affiniteit met de cultuursensitieve zorg én ben jij een BIG-geregistreerd basisarts? Dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een contract voor 6 maanden. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 65.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Yvonne Kappers, manager Zorg en Behandeling: yvonne.kappers@nusantara.nl of 06-51595928.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen