Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn voor onze locatie Rumah Saya in Ugchelen op zoek naar een leerling Verpleegkundige (28 uur)

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? En ga jij in augustus/september 2021 starten met de BBL MBO niveau 4 opleiding Verpleegkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als leerling Verpleegkunde leer jij verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken uit te voeren bij onze bewoners. Je vervult daarmee een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg. Het met de bewoners overeengekomen zorgleefplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

Wie ben jij?
Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg dan ontmoeten wij jou graag! Je gaat in augustus/september 2021 starten met de BBL opleiding Verpleegkunde (MBO niveau 4) of je hebt reeds enige ervaring in de zorg en wilt deze opleiding gaan volgen. Je hebt interesse in de verzorging en begeleiding van zowel somatische als psychogeriatrische cliënten. Je hebt bij voorkeur affiniteit met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige en leergierige persoonlijkheid die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Verder beschik je over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding, je weet van aanpakken en je bent inzetbaar op alle beschikbare diensten. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.  Er wordt een leer-arbeidsovereenkomst met je afgesloten en je ontvangt een leerlingensalaris conform de CAO VVT. Wij zullen de kosten van je opleiding vergoeden, conform de opleidingsregeling van Stichting Nusantara.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Diny van Burik (praktijkopleider locatie Rumah Saya), diny.van.burik@nusantara.nl of 06-35117786.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen