VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA:

“Zelf vind ik het heerlijk om een verwendag te hebben bij een Wellness Center. Maar voor onze ouderen is dat niet vanzelfsprekend. Daarom zet ik mijn beauty-krachten in om hen ook speciaal te laten voelen. Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!”

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Met behoud van adat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

Vrijwilliger Beauty expert

 

WIE ZIJN WIJ?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Je hebt een schoonheidsachtergrond of -affiniteit in (hand)massages, nagels lakken, make-up verzorging of kapper zijn. Samen met een team van beauty experts zorg je voor een verwendag voor onze bijzondere ouderen.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent eenmaal per kwartaal beschikbaar om een schoonheidstaak uit te voeren. Je hebt affiniteit met Indische ouderen en weet hen respectvol te behandelen. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via eline.tahapary@nusantara.nl.