VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA:

“Hoewel ik geen professional ben, kan ik zeggen dat biljarten mijn werk is! Nooit gedacht dat ik, door Indische ouderen te begeleiden, mijn hobby op zo’n zinvolle manier kan uitvoeren. Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!”

 

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Met behoud van adat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

Vrijwilliger BILJART-MASTER

 

WIE ZIJN WIJ?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Als extra aan te bieden activiteit zoeken wij een biljartkenner die het leuk vindt om onze bewoners te begeleiden tijdens het biljarten. Je hebt affiniteit met de Indische cultuur en ouderen en vind het fijn om hen op respectvolle, vrolijke en ondersteunende manier te helpen met dit mooie spel. Je bent bekend met de regels en kan dit op een heldere manier overbrengen.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent elke dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur beschikbaar, of in overleg op een andere middag. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via eline.tahapary@nusantara.nl.