VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA:

“Na mijn pensioen vind ik het heerlijk om actief te blijven. Mijn rijvaardigheid blijf ik stimuleren en de lieve ouderen krijgen weer een fijne dagbesteding. Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!”

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Met behoud van adat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

Vrijwilliger TOP-CHAUFFEUR

 

WIE ZIJN WIJ?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor onze cliënten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met eigen vervoer zelfstandig wonende ouderen op te halen voor de dagbesteding op onze locatie. Je hebt affiniteit met de Indische cultuur en ouderen en vindt het fijn om hen op respectvolle, vrolijke en ondersteunende manier te vervoeren.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent totaal 2 tot 4 uur per beschikbare dag aan het rijden zowel in de ochtend en middag (maandag t/m vrijdag) en komt uit de omgeving van Apeldoorn, Twello of Zutphen. Je bent in het bezit van een nette en ruime auto als ook een WA+ inzittende verzekering. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via eline.tahapary@nusantara.nl.