Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Wij zijn op zoek naar een controller voor 12-16 uur per week m/v

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als controller ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het strategische en tactisch financieel en administratief beleid binnen Nusantara en adviseer je de Raad van Bestuur met betrekking tot financieel economische resultaten en risico’s en ben je adviserend lid van het managementteam. Daarnaast heb je een rechtstreekse relatie met de Raad van Toezicht. Je analyseert de exploitatie en jaarcijfers en stelt de planning en control cyclus op. Daarnaast voer

je onderhandelingen met financiers en voer je treasury activiteiten uit.

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt over kennis van de cultuur, en je hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je beschikt over kennis van accountancy en controlling en een opleiding op academisch niveau in die richting en hebt meerjarige ervaring in soortgelijke functie en in het werken met automatiseringspakketten.  Daarnaast is kennis van de organisatie, besturing , wet en regelgeving en financiering in de intramurale en extramurale zorg vereist voor de strategische en tactische beleidsvorming. In de samenwerking handel je daadkrachtig en besluitvaardig. Natuurlijk beschik je over sociale vaardigheden zoals tact, corrigeren, het kunnen overwinnen van weerstanden, conflicthantering en het overbruggen van belangtegenstellingen. Deze zijn vereist bij de beleid adviserende gesprekken met management, Raad van Bestuur en externe partijen, het bewaken van regels ten aanzien van financieel-economische afspraken en het voeren van onderhandelingen met zorgverzekeraars. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.  De functie is ingeschaald in FWG 65.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Paul Holtkamp, 06-21502500.       

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen