Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn op zoek naar een Coördinerend Verpleegkundige (28 – 32 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit? 
Zie jij het als een mooie uitdaging om naast je werk als verpleegkundige zelfstandige teams optimaal te laten functioneren binnen het huidige beleid? Kun je enthousiast en daadkrachtig teams stimuleren, motiveren en begeleiden om zo tot een goede samenwerking en de beste persoonsgerichte en cultuursensitieve zorg te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het dagelijks begeleiden van zelfstandig werkende zorgteams.
  • Het bewaken van werk en procesafspraken.
  • Het borgen van kwaliteit van zorg.
  • Het waarborgen van optimale inzet van personeel.

 

Wie ben jij?

Ben jij een ervaren verpleegkundige die warm loopt voor deze overstijgende rol? Waarbij je een aantal uur per week buiten de primaire zorg bezig bent met coördinerende/regisserende taken en daarnaast volgens rooster wordt ingezet op dag- en avonddiensten om zo voldoende feeling te houden met de bewoners en de teams. Heb je affiniteit met cultuur sensitieve zorg én beschik je over een MBO Verpleegkunde niveau 4 of HBO Verpleegkunde diploma met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor een jaar.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Bart Vroom (Manager Zorg en Welzijn locatie Rumah Saya Ugchelen) E: bart.vroom@nusantara.nl T: 06-20785793 of met met Karlijn Toonen (Coördinerend verpleegkundige) E: karlijn.toonen@nusantara.nl T: 088-5390800.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan voor 25 juni 2021 via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl .Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen