Corona
In verband met het coronavirus zijn er de nodige aanpassingen getroffen op onze locaties. Ook zijn de werkwijzes voor het personeel aangepast. Je kunt hierbij denken aan korte looproutes direct naar het appartement van de bewoner en kleinere zorggroepen. Zo zijn onze locaties veilig voor iedereen: voor bezoekers, personeel en bewoners. We volgen altijd de actuele richtlijnen van de overheid en RIVM.

Tegelijkertijd doen we er alles aan om de impact op het leven van onze bewoners te minimaliseren. Met alternatieve activiteiten en het faciliteren van online contact met familie en overige naasten, proberen wij het dagelijks leven van onze bewoners doorgang te geven.

Mondkapjes
In de de gebouwen waar we werken volgen we het dringende advies van de overheid om een mondkapje te gebruiken in openbare ruimten. Zodra je zit, mag het mondkapje af. Deze kapjes stellen wij beschikbaar bij de entree van de locatie.

Algemene basisregels
Per locatie kunnen er naast de basisregels nog aanvullende regels gelden, afhankelijk van de situatie ter plekke. Bewoners en contactpersonen zullen hiervan op de hoogte worden gesteld per brief. Bezoekers kunnen hierop gewezen worden.

  • Gebruik een mondkapje in de openbare ruimten
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Schud geen handen
  • Hoest/nies in je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg
  • Was regelmatig je handen met water en zeep
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen

    Mocht er rondom bezoek toch nog iets onduidelijk zijn of heb je vragen: stel ze gerust! Je kunt via (088)5390800 contact krijgen met de receptie van de locatie Bussum of Ugchelen.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien ook iets wil doen voor onze bewoners. Via onderstaand mailadres ontvangen wij graag uw ideeën.

info@nusantara.nl