De hele wereld wordt getroffen door verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Iedereen kan hier ziek van worden, maar vooral onze oudere medeburgers worden hierdoor harder getroffen. In lijn met het regeringsbeleid doet ook Stichting Nusantara Zorg er alles aan om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te maken. Daarnaast proberen we onze bewoners en cliënten zo veel mogelijk af te schermen. We hebben zorggroepen kleiner gemaakt en het aantal zorgmedewerkers rondom deze groepen meer beperkt. Tegelijkertijd doen we er alles aan om de impact op het leven van onze bewoners te minimaliseren. Met alternatieve activiteiten en het faciliteren van online contact met familie en overige naasten, proberen wij het dagelijks leven van onze bewoners doorgang te geven.

 

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over onze maatregelen ten aanzien van het Coronavirus. Verder kunt u hier uw vragen kwijt. Deze zullen wij zo veel als mogelijk van antwoorden voorzien.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien ook iets wil doen voor onze bewoners. Via onderstaand mailadres ontvang ontvangen wij  graag uw ideeën.

pr@nusantara.nl