VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA:

“In een klimaat als Nederland is het moeilijk om een tropische jungle te creëren. Maar samen met de Indische bewoners weten we toch een hele mooie tuin te maken! Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!”

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Met behoud van adat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

Vrijwilliger GROENE VINGERS

 

WIE ZIJN WIJ?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor ons tuinproject zoeken we groene doeners die samen met onze bewoners onze rustgevende tuin wil helpen onderhouden en mooier maken. Je hebt een proactieve houding met gedegen kennis van flora en eventueel fauna. Je brengt leuke ideeën in om de buitenomgeving nog meer paradijselijk te maken.

 

WAT VRAGEN WIJ?

In goed overleg ben je beschikbaar voor een bepaalde periode of op periodieke basis. Je hebt affiniteit met Indische ouderen en betrekt hen op respectvolle, vrolijke en ondersteunende manier bij de groenvoorziening. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via eline.tahapary@nusantara.nl.