Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Voor onze locatie in Ugchelen zijn wij op zoek naar een Helpende (flexibele uren)

Hoe ziet de functie er uit?

Vind jij het leuk om als Helpende een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bij Nusantara houd je je in de functie van helpende bezig met de dagelijkse wensen en behoeften van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit zijn daarbij zeer belangrijk. Je ondersteunt de cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en lichamelijke (ADL) verzorging zoals wassen, aankleden en eten. Ook kan het zijn dat je helpt bij huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS.

 

Wie ben jij?

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én je beschikt over een diploma Helpende niveau 2 en eventueel een certificaat medicatie delen, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 25.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Toon Vos (locatiemanager Rumah Saya Ugchelen), toon.vos@nusantara.nl of 06-53675922.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen