Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Voor onze locatie in Ugchelen zijn wij op zoek naar Helpenden (flexmedewerkers)  

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als helpende houd je je bezig met de dagelijkse wensen en behoeften van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. Daarnaast ondersteun je als helpende de cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en lichamelijke (ADL) verzorging zoals wassen, aankleden en eten. Daarnaast kan het zijn dat je helpt bij huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten.

 

WAT VRAGEN WIJ? 

Als persoon ben je betrokken bij onze bewoners als zorgverlener én als mens.
Uiteraard heb je affiniteit met onze bijzondere doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces.
Praktisch: diploma helpende niveau 2 en evt. een medicatie certificaat en bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ? 

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? 

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Vos (06-5367922)

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN? 

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl 

 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen