VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA: 

Wie houdt er niet van de Indische gastvrijheid, een kopje koffie en samen leuke dingen doen en lekker kletsenDaarom help ik graag ieder week bij de Pagi Senang en kijk er zelf ook steeds weer naar uit! Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!” 

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Met behoud van dat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt. 

 

Voor onze locatie in Bussum zoeken wij: 

Vrijwilliger Helpende Handjes 

 

WIE ZIJN WIJ? 

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen. 

 

WIE ZOEKEN WIJ? 

Je hebt een Indische of Molukse achtergrond en wilt graag van betekenis zijn voor onze ouderen. Je houdt van gezelligheid, bent creatief en vindt het leuk om er met onze bewoners een leuke ochtend van te maken op onze dagbesteding. 

 

WAT VRAGEN WIJ? 

Je bent 2 uurtjes in de week beschikbaarJe hebt affiniteit met Indische ouderen en weet hen respectvol te behandelen. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen. 

 

WAT BIEDEN WIJ? 

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, reiskostenvergoeding en een jaarlijkse vrijwilligersdag! 

 

INTERESSE? 

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via peggy.steijn@nusantara.nl.