Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de Oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Wij zijn op zoek naar een allround HR adviseur (voor 36 uur p.w.) M/V

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de leidinggevenden binnen onze organisatie op het gebied van HR. Je ziet toe op de uitvoering van ons HR beleid en ontwikkelt en implementeert nieuw beleid voor uiteenlopende HR thema’s, te denken valt aan verzuim inclusief duurzame inzetbaarheid, recruitment in de breedste zin van het woord t.w. vinden, boeien en binden van medewerkers en personeelsplanning. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen binnen het HR vakgebied en de integrale benadering hiervan binnen onze organisatie, maar daarnaast ben je ook operationeel actief bezig.

Je vertaalt ontwikkelingen door naar gedegen en gedragen oplossingen. Je hebt een duidelijke frisse en eigentijdse visie op het HR vak en je bent een sociale en samenwerkingsgerichte professional die zich goed weet te bewegen op alle niveaus binnen een werkomgeving die volop in ontwikkeling is.

WAT VRAGEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zelfstandige HR adviseur, met een HR diploma op HBO niveau, die zich als een vis in het water voelt binnen een dynamische werkomgeving. Je handelt met tact en verstand van zaken zowel ten aanzien van veranderingsprocessen als bedrijfsvoering. Je bent in staat bent om onze strategische koers te vertalen in praktisch operationeel handelen. Daarnaast beschik je over een dosis humor en relativeringsvermogen en heb je minimaal 3-5 jaar ervaring als HR adviseur,  bij voorkeur binnen de VVT sector.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt samen met de teamleider HR, HR medewerker en Opleidingscoördinator.

Je bent bereid heen en weer te reizen tussen onze locaties in Ugchelen en Bussum. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 55.

 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Debbie Duijst, 06-20771534.

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen