Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Voor onze afdeling HRM zijn wij op zoek naar een medewerker HRM
16-20 uur per week (bij voorkeur verdeeld over 4 dagen)
van 1 februari tot 1 september 2021

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als medewerker HRM een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker HRM ben je bezig met het verwerken van alle indiensttredingen, mutaties en uitdiensttredingen. Daarnaast verricht je ondersteunende en administratieve taken op het gebied van o.a. archivering, beheer mailboxen, aanvragen VOG, werving & selectie, verzuim en verstrek je informatie o.a. op het gebied van de CAO.


Wie ben jij?
Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én beschikt over een diploma op gebied van HRM op minimaal MBO 4 niveau, dan ontmoeten wij jou graag! Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op HRM gebied, bij voorkeur in een zorginstelling met CAO VVT. Je bent administratief goed onderlegd, bij voorkeur ervaring met ADP Workforce. Je bent een aanspreekpunt voor medewerkers en hebt een service verlenende houding, bent accuraat en oplettend. Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.


Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een contract voor 7 maanden. Je standplaats is in principe locatie Patria in Bussum en deels vanuit huis (i.v.m. coronamaatregelen). Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.


Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Annemiek Hek (medewerker HRM), via hrm@nusantara.nl of 06-30572034).

 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via onderstaand contactformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. uiterlijk 20 januari 2021 naar: solliciteren@nusantara.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 januari 2021 in de middag.

 


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen