Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook extramurale voorzieningen in Almere, Haarlem en Apeldoorn/Ugchelen.

Voor de thuiszorg in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker m/v op oproep basis.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als medewerker Huishoudelijke Zorg ben je als eerste verantwoordelijk voor het verrichten van de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis.

Hierbij stimuleer je de cliënt om op zijn/haar niveau te functioneren binnen het huishouden. Je draagt zorg voor de uitvoering van de werkzaamheden en de daarbij horende planning.

Het maken van goede afspraken met de cliënt aangaande de werkzaamheden is hierbij een belangrijk onderdeel. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten.

Onze cliënten waarderen de hulp enorm, vanwege de huishoudelijke taken maar vooral ook door het plezierige samenzijn. Je geeft jouw cliënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt affiniteit met huishoudelijk werk en ouderen. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de zorg voor een schone leef- en werkomgeving.

Ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je hebt de beschikking over eigen vervoer en bent woonachtig in de regio Apeldoorn.

Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Als oproeper krijg je minimaal 1 vaste cliënt per week of om de week, gemiddeld 2 tot 3 uur per week. En ook belangrijk: jij kunt tijdens vakanties meer cliënten zorg bieden.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van huishoudelijk medewerker is ingeschaald in FWG 15.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Bel dan Max Beelman, Manager Extramurale Zorg: 06 – 20 79 90 37

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. vóór 26 augustus 2019 naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen