WESTERSE ZORG & OOSTERSE TRADITIES

 

 

Bent u op zoek naar liefdevolle professionele zorg met fijn wooncomfort waarbij uw eigen vertrouwde cultuur aanwezig is? Dan heten wij u graag welkom op de Inspiratiedag ‘Westerse zorg & Oosterse tradities’. Hét informatieve event over zorg voor mensen met een Indische achtergrond en in het bijzonder voor Indonesisch-Chinese ouderen. 

Alles wat u moet weten over de toegang tot cultuurspecifieke zorg in slechts één dag: U maakt kennis met diverse organisaties en specialisten op het gebied van zorg, zorgbemiddeling,
wonen en welbevinden. U krijgt ook informatie over de stand van zaken in de ouderenzorg, en de kosten voor arrangementen, dagbehandeling, thuiszorg en woonvormen. Workshops over ‘Senang ouder worden’ waarbij wij met u samen uw wensen en zorgbehoeften inventariseren.

Er is volop gelegenheid om uw vragen te stellen aan een van de artsen en medewerkers van Stichting Nusantara Zorg en het bestuur van de IAG. De kosten voor dit event bedragen slechts € 15 per persoon, inclusief een lunch en Indische hapjes.

LOCATIE: Zalen A4 in Leiderdorp. Het definitieve programma volgt in februari. Wilt u nu al meer weten dan kunt u contact opnemen met dr. Paul The, Indonesia Alumni Group: 06-511 865 07 of met het bestuur van een van de verenigingen.

 

 

logo's

.