VRIJWILLIGER BIJ NUSANTARA:

“Elke week bevind ik mij in een super gezelschap én werk ik ook nog eens aan mijn gezondheid door samen te wandelen met vrolijke cliënten en collega-vrijwilligers. Niet voor niets is Nusantara het beste uit twee werelden!”

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Indische cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen die een verleden hebben in of affiniteit hebben mét voormalig Nederlands-Indië. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woon-zorgcentra. Met behoud van adat en de juiste benaderingswijze geven onze medewerkers en vrijwilligers nét dat beetje extra. Dat beetje extra wat ons Nusantara maakt.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

Vrijwilliger JALAN JALAN MAATJE (wandelclub)

 

WIE ZIJN WIJ?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en ruim 150 vrijwilligers. Wij beschikken over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, ook bieden wij thuiszorg in Almere, Haarlem en Ugchelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor onze bewoners zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de het leuk vinden om onderdeel te zijn van de wandelclub. Gezamenlijk nemen we bewoners mee voor een frisse wandeling in de buitenlucht. Afhankelijk van het weer en het budget halen we een lekker kopje koffie of romig ijsje.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent op een dinsdagochtend of donderdagochtend beschikbaar tussen 10:00 en 11:30 uur. Je bent fysiek in staat om een rolstoel vooruit te duwen en je hebt een gezellig karakter voor de goede sfeer in de groep. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische vrijwilliger-collega’s, een  Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie op www.nusantara.nl of meld je aan als vrijwilliger via eline.tahapary@nusantara.nl.