ARNHEM

EIND 2018
GEREED

Stichting Nusantara Zorg en Stichting Impian Kita Nederland zetten zich in voor Indische ouderen onder andere op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Aan de woonvorm die in Arnhem zal ontstaan wordt momenteel gebouwd. Deze zal naar verwachting eind 2018 worden opgeleverd.

In Arnhem zijn we, als werkgroep “Impian Kita Arnhem”, samen met Volkshuisvesting bezig om, binnen een project voor de bouw van drie woontorens, minimaal één toren te reserveren om Indische ouderen daarin samen te laten leven en wonen. Voelt u hier ook iets bij?

De 24 wooneenheden, verdeeld over 4 verdiepingen, bestaan uit een zitkamer, een gecombineerde eethoek en keuken, één of twee ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Per woonlaag zijn 6 appartementen, die met hun voordeur uitkomen op een gezamenlijke binnenruimte, waar ook de lift en het trappenhuis zich bevinden. De appartementen zijn geschikt voor mensen die graag hun zelfstandigheid en privacy behouden, maar ook sociale contacten willen onderhouden en vinden. We kunnen onder elkaar zijn, gezelligheid vinden en hoeven niet eenzaam te zijn.

Daarnaast willen we het ook mogelijk maken dat er ook buiten, in een rondom de toren aan te leggen tuin, gezeten kan worden.

Lees meer op de website