Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de Oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere en Ugchelen.

Voor de thuiszorg in Almere zijn wij op zoek naar een Medewerker Huishoudelijke Zorg m/v
(voor 6 uur per week)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als medewerker Huishoudelijke Zorg ben je als eerste verantwoordelijk voor het verrichten van de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis. Hierbij stimuleer je de cliënt om op zijn/haar niveau te functioneren binnen het huishouden. Je draagt zorg voor de uitvoering van de werkzaamheden en de daarbij horende planning.

Het maken van goede afspraken met de cliënt aangaande de werkzaamheden is hierbij een belangrijk onderdeel. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten. Onze cliënten waarderen de hulp enorm, vanwege de huishoudelijke taken maar vooral ook door het plezierige samenzijn. Je geeft jouw cliënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Verder heb je een clientgerichte en hulpvaardige houding, wij willen onze cliënten graag persoonsgericht tot dienst zijn. Daarnaast kun je hygiënisch en zelfstandig werken en ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen. Ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je hebt de beschikking over eigen vervoer en bent woonachtig in de regio Almere.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 15.

 

 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Heleen Bottinga, Coördinator Extramurale zorg,
06-35111552.

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen