Wat maakt Nusantara Zorg uniek?

Wij hebben oprecht een warm bedrijf, dit proef je aan de sfeer, de omgang met elkaar en aan de vele vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor onze bewoners.
Onze bewoners -die allen een verleden of binding met Nederlands-Indië hebben- genieten van muziek, dansen en samen lekker eten. Ook vinden zij steun en herkenning bij elkaar via hun gedeeld verleden.
De warmte, de liefdevolle benaderingswijze en het familiaire gevoel zul je dagelijks ervaren bij zowel de bewoners als het personeel en de vrijwilligers. Wij doen het met én voor elkaar.
Een mooi voorbeeld is “Koken met sterren” waarbij een bewoner zijn eigen recepten mag koken in onze keuken voor zijn of haar medebewoners en genodigde familie. Hier wordt altijd erg enthousiast op gereageerd!

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. De familie van onze bewoners is erg betrokken bij zowel hun geliefden als bij hun medebewoners.
Dat maakt het werken niet alleen erg prettig, maar ook heel zinvol omdat je via de familie, jouw cliënt ook echt leert kennen.  
Jouw collega’s hebben verschillende culturele achtergronden, maar allen voelen zich verbonden met de Indische cultuur.

Ook zijn we onlangs een nieuw project gestart waardoor wij maar liefst negen studenten uit Indonesië hebben die ons en onze bewoners een jaar lang zullen verblijden met hun aanwezigheid.
Dit project is nu al een groot succes, de bewoners vinden het prettig in hun moedertaal te kunnen spreken en ook de collega’s begrijpen door de intensieve omgang met hen, alle kenmerken en bijzonderheden van de Indische cultuur.

Voor de thuiszorg in Haarlem zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker m/v op oproepbasis (min. 2 uur per week)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als medewerker Huishoudelijke Zorg ben je als eerste verantwoordelijk voor het verrichten van de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis.

Hierbij stimuleer je de cliënt om op zijn/haar niveau te functioneren binnen het huishouden. Je draagt zorg voor de uitvoering van de werkzaamheden en de daarbij horende planning.

Het maken van goede afspraken met de cliënt aangaande de werkzaamheden is hierbij een belangrijk onderdeel. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten.

Onze cliënten waarderen de hulp enorm, vanwege de huishoudelijke taken maar vooral ook door het plezierige samenzijn. Je geeft jouw cliënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt affiniteit met huishoudelijk werk en ouderen. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de zorg voor een schone leef- en werkomgeving.

Ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je hebt de beschikking over eigen vervoer en bent woonachtig in de regio Haarlem, liefst in de wijk Schalkwijk.

Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Als oproeper krijg je minimaal 1 vaste cliënt per week of om de week, gemiddeld 2 tot 3 uur per week.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van huishoudelijk medewerker is ingeschaald in FWG 15.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Bel dan Max Beelman, Manager Extramurale Zorg: 06 – 20 79 90 37

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. vóór 1 november 2019 naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen