Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de Oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere en Ugchelen.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij opzoek naar een

Medewerker huishouding/ linnenkamer m/v (Oproepkracht)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

In de zorg is hygiëne belangrijker dan waar dan ook. Infecties liggen op de loer, maar je moet ook zorgen dat iemand een schone en daarmee prettige woonomgeving heeft. Als medewerker in de huishouding ben je bezig met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, zoals sanitair reinigen, dweilen, stofzuigen maar ook met periodieke werkzaamheden zoals het reinigen van meubilair bij de bewoner op de kamer of in de huiskamers. Kantorenschoonmaak, vergaderruimtes en algemene ruimtes behoren ook tot de schoon te maken ruimtes. De werktijden zijn tussen 8.00-12.30 uur (schoonmaak)

Als medewerker linnenkamer ben je vooral bezig met wassen, strijken, vuile was ophalen en het ronddelen van de schone was. Hierbij ben je veel in contact met onze bewoners. De werktijden zijn van 8.00-17.00 uur (linnenkamer)

Het betreft vooral invallen, denk hierbij aan collega’s die vrije dag nemen, op vakantie gaan of wellicht ziek zijn. Daardoor kunnen de uren erg variëren. Van 3 tot 30 uur in de week.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Verder heb je een clientgerichte en hulpvaardige houding, wij willen onze cliënten graag persoonsgericht tot dienst zijn. Daarnaast kun je hygiënisch en zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar tijdens vakantie, verlof of ziekte van collega’s. Je bent bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen. Ervaring in soortgelijke functie en een SVS schoonmaak diploma is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Als cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 15.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Gerdi Butzelaar (Facilitair Coördinator Patria in Bussum)

06-35111045.

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan voor maandag 18 mei a.s. via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen