Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH). Nusantara levert hier zorg en ontwikkelt er welzijnsactiviteiten.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een medewerker linnenkamer vanaf 28 oktober t/m 17 februari 2020 (oproepbasis)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als medewerker linnenkamer ben je verantwoordelijk voor het wassen, strijken en merken van de persoonsgebonden kleding van de bewoners. Tevens behoort het terugbrengen van de was naar de bewoners tot jouw takenpakket. Je komt te werken in een organisatie waarin de bewoner centraal staat met respect voor de Indische identiteit.

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een medewerker linnenkamer met sterke affiniteit voor ouderenzorg en je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met de doelgroep. Ook beschik je over een energieke, positieve werkhouding en weet je van aanpakken.

Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Gerdi Butzelaar, Facilitair Coördinator, op nummer 06 35 11 10 45.

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?
Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen