Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de Oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

 

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst

(16 uur per week)  Uren zijn in overleg in te delen. Bij voorkeur verdeeld over 2 dagen.

 

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het gebouw-technisch onderhoud en stuur je de vrijwilligers technische dienst aan. Je bent gesprekspartner voor en onderhoudt contacten met leveranciers. Je komt te werken in een organisatie waarin de wensen en behoeften van onze bewoners met een Indische achtergrond centraal staan

 

WAT VRAGEN WIJ?

Als medewerker technische dienst beschik je over een relevante opleiding op MBO niveau en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de zorgsector. Je hebt kennis van BHV en je hebt interesse voor en affiniteit met cultuurspecifieke zorg. Ook beschik je over een energieke, positieve werkhouding, je bent proactief en weet je van aanpakken. Je bent woonachtig in de omgeving van Bussum en bereid storingsdiensten te draaien. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 30. 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Marleen Koetsier, Teamleider facilitair (06 20773832).

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen