Wat maakt Nusantara Zorg uniek?

Wij hebben oprecht een warm bedrijf, dit proef je aan de sfeer, de omgang met elkaar en aan de vele vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor onze bewoners.
Onze bewoners -die allen een verleden of binding met Nederlands-Indië hebben- genieten van muziek, dansen en samen lekker eten. Ook vinden zij steun en herkenning bij elkaar via hun gedeeld verleden.
De warmte, de liefdevolle benaderingswijze en het familiaire gevoel zul je dagelijks ervaren bij zowel de bewoners als het personeel en de vrijwilligers. Wij doen het met én voor elkaar.
Een mooi voorbeeld is “Koken met sterren” waarbij een bewoner zijn eigen recepten mag koken in onze keuken voor zijn of haar medebewoners en genodigde familie. Hier wordt altijd erg enthousiast op gereageerd!

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. De familie van onze bewoners is erg betrokken bij zowel hun geliefden als bij hun medebewoners.
Dat maakt het werken niet alleen erg prettig, maar ook heel zinvol omdat je via de familie, jouw cliënt ook echt leert kennen.  
Jouw collega’s hebben verschillende culturele achtergronden, maar allen voelen zich verbonden met de Indische cultuur.

Ook zijn we onlangs een nieuw project gestart waardoor wij maar liefst negen studenten uit Indonesië hebben die ons en onze bewoners een jaar lang zullen verblijden met hun aanwezigheid.
Dit project is nu al een groot succes, de bewoners vinden het prettig in hun moedertaal te kunnen spreken en ook de collega’s begrijpen door de intensieve omgang met hen, alle kenmerken en bijzonderheden van de Indische cultuur.

 

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst

(16 uur per week) 

 

 

Jouw droombaan als Medewerker Technische Dienst?

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het gebouw-technisch onderhoud en stuur je de vrijwilligers technische dienst aan. Je bent gesprekspartner voor en onderhoudt contacten met leveranciers. Je komt te werken in een organisatie waarin de wensen en behoeften van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond centraal staan.

 

Aangeboden

Hopelijk is het ondertussen al duidelijk waarom het juist bij ons zo leuk is.
Verder hebben we geen zelfsturende teams, maar heb je gewoon een leidinggevende;  wel zo prettig!
Daarnaast zijn er diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Praktisch: We volgen de cao VVT en je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De functie is ingedeeld in FWG30. We hebben verder nog een keuzesysteem met fiscale voordelen (bijv. een fiets of een mobiele telefoon) en een jaarlijkse eindejaarsuitkering van 8,33%.

 

 

Wie ben jij?

Als medewerker technische dienst beschik je over een relevante opleiding op MBO niveau en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de zorgsector. Je hebt kennis van BHV en je hebt interesse voor en affiniteit met cultuurspecifieke zorg. Ook beschik je over een energieke, positieve werkhouding, je bent proactief en je weet van aanpakken. Je bent woonachtig in de omgeving van Bussum, 2 vaste dagen per week beschikbaar (ma, di, wo, do) en bereid storingsdiensten te draaien. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Over ons

Stichting Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen alsook een extramurale voorziening in Almere en Haarlem.
Wij bieden specifiek zorg aan mensen met een verleden in of binding met Nederlands-Indië of het huidige Indonesië.

 

Solliciteren als Medewerker Technische Dienst

  1. Stuur je cv en motivatie naar Matthijs van der Pol

Of CV Uploaden: http://solliciteren.mvpsolutions.nl/w/4?vacancy=BussumMedewerkerTechnischeDienst

Of Mailen: solliciteren@nusantara.nl

Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: https://bit.ly/2NlUh9P)

  1. Reactie binnen 2 werkdagen
  2. Op gesprek bij Nusantara
  3. Op contract bij Nusantara

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen

 

 

 

 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.