Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Wij zijn op zoek naar een psycholoog voor 20 uur per week m/v voor onze locatie in Ugchelen

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als Psycholoog ben je verantwoordelijk voor het stabiliseren en/of verbeteren van het functioneren van de cliënt van Nusantara in de omgeving waarin hij leeft.

Je signaleert problematiek die samenhangt met het gedrag en interactie van de cliënt met haar omgeving en stimuleert waar mogelijk en gewenst veranderingen in haar routines en gedragspatronen en begeleidt de cliënten hierin. Je formuleert individuele behandelplannen voor onze cliënten en stemt de doelstellingen hierbij af en werkt samen met (mede)behandelaars en verplegende en verzorgende medewerkers.

Je adviseert en ondersteunt verzorgenden en verplegende collega’s bij de benadering en bejegening van cliënten. Daarnaast draag je bij aan de kennisontwikkeling van de medewerkers van Nusantara op je vakgebied, gerelateerd aan de specifieke problematiek kenmerkend voor onze doelgroep.

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt over kennis van de cultuur, en je hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je bent minimaal in het bezit van een universitair diploma psychologie en hebt bij voorkeur ervaring als neuropsycholoog. In de samenwerking toon je een sterk empathisch vermogen en handel je daadkrachtig en besluitvaardig. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden, en ben je in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.  De functie is ingeschaald in FWG 60.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Vos, Manager Behandeldienst a.i. 06-57390715.       

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen