Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara.

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere.

Wij zijn op zoek naar een psycholoog voor 32 uur per week m/v

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als Psycholoog ben je verantwoordelijk voor het stabiliseren en/of verbeteren van het functioneren van de cliënt van Nusantara in de omgeving waarin hij leeft.

Je signaleert problematiek die samenhangt met het gedrag en interactie van de cliënt met haar omgeving en stimuleert waar mogelijk en gewenst veranderingen in haar routines en gedragspatronen. Je formuleert individuele behandelplannen voor onze cliënten en stemt de doelstellingen hierbij af met (mede)behandelaars en verplegende en verzorgende medewerkers.

Je adviseert en ondersteunt verzorgenden en verplegende collega’s bij de benadering en bejegening van cliënten. Daarnaast draag je bij aan de kennisontwikkeling van de medewerkers van Nusantara op je vakgebied, gerelateerd aan de specifieke problematiek kenmerkend voor onze doelgroep.

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt over kennis van de cultuur, en je hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je bent minimaal in het bezit van het diploma WO_Psychologie en bent BIG-geregistreerd. In de samenwerking toon je een sterk empathisch vermogen en handel je daadkrachtig en besluitvaardig. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden, en ben je in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.  De functie is ingeschaald in FWG 60.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Marja van der Linde, Manager Zorg, Behandeling en Welbevinden 06-35115644.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 Klik hier om de vacature te downloaden

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen