Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH) en gaat er zorg- en welzijnsactiviteiten ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire HRM (m/v)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

In de stageperiode ga je kennismaken met de werkzaamheden op de HRM afdeling. Je ondersteunt de medewerker HRM in het verwerken van alle indiensttredingen, mutaties en uitdiensttredingen. Daarnaast verricht je ondersteunende en administratieve taken op het gebied van o.a. archivering, aanvragen VOG, werving & selectie, verzuim en verstrek je informatie o.a. op het gebied van de CAO VVT. Je gaat werken met personeelsinformatiesysteem ADP.

WAT VRAGEN WIJ?
Je beschikt bij voorkeur over kennis van de cultuur en hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je volgt de opleiding Medewerker Personeelszaken op MBO niveau. Je bent leergierig en toont initiatief.
Verder ben je bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?
Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij een leuke leerzame stageplaats en goede begeleiding. Je wordt in de gelegenheid gesteld om je schoolopdrachten uit te voeren. De locatie waar je werkzaam bent is Bussum.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE STAGEPLAATS?

Bel dan Debbie Duijst, HRM adviseur: 06 20771534.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen