Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

In verband met ziektevervanging zijn wij voor onze locatie in Bussum op zoek naar een Activiteitenbegeleider (24 uur per week)

Hoe ziet de functie eruit? 
Vind jij het leuk om als Activiteitenbegeleider een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als activiteitenbegeleider werk jij vraaggericht vanuit de cliënten en stemt daarop het dagbesteding programma af. Op basis van zorgwelzijnsplannen, signalen van bewoners, familieleden/contactpersonen, collega’s en uiteraard jouw eigen observatie houd jij je bezig met het ontwikkelen, aanbieden en begeleiding van zowel individuele als groepsactiviteiten. Je komt te werken in een organisatie waarin de cliënt centraal staat met respect voor de Indische identiteit.

Wie ben jij?

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg én je beschikt over een diploma MMZ niveau 3 of 4, dan ontmoeten wij jou graag! Je hebt kennis van en affiniteit met ouderenzorg. Je bent flexibel en beschikt over een cliënt- en teamgerichte werkhouding. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s voor de duur van de ziektevervanging. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Chitra Hoffmans (locatiemanager Patria Bussum), chitra.hoffmans@nusantara.nl of 06-20201822.

Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.