Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in twee wooncentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara is expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

 

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Finance & Control (28-36 uur per week)


Hoe ziet de functie er uit? 

Vind jij het leuk om als Adviseur Finance & Control mee te werken aan de ontwikkeling van een kleine, maar ambitieuze zorginstelling? Hou je ervan om onze planning- en control processen beter in te richten en onze management- en stuurinformatie naar het volgende niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling bedrijfsvoering zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze, vaktechnisch sterke Adviseur Finance & Control. Je bent de financieel adviseur voor de organisatie en bewaakt de kwaliteit van de bedrijfsvoeringsprocessen, maar ook deels van de zorgprocessen. Kortom een brede functie waarin je bijdraagt aan een effectieve en efficiënte organisatie.

 

Wat ga je doen?
– Uitvoeren, inrichten en analyseren van de planning & control processen op het gebied van financiën.
– Opstellen van periodieke rapportages, begrotingen, jaarrekening en forecasts van Nusantara in afstemming met de concerncontroller.
– Je zorgt voor optimale stuurinformatie voor de Raad van Bestuur en het managementteam.
– Je geeft pro-actief advies over risico inventarisatie en beheersing.
– Analyseren en toetsen van de bedrijfsvoerings- en zorgprocessen.
– Je ziet kansen om onze control processen steeds beter in te richten en bewaakt onze interne auditcyclus op gebied van bijv. AVG, kwaliteit van zorg en HR.
– Je ondersteunt de manager bedrijfsvoering/concerncontroller bij de aansturing van de medewerkers bedrijfsadministratie.

In deze brede functie maak jij de vertaalslag van de cijfers naar de interne processen en werk je nauw samen met de manager bedrijfsvoering/ concern controller en de zorgmanagers om hen te voorzien van informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor Nusantara.

Het team bedrijfsvoering ontwikkelt en bewaakt niet alleen de financiële processen van Nusantara, maar ook zorgcontractering en -bemiddeling, ICT, HR en kwaliteit van zorg. Doordat alles samenkomt in één team kun je echt je steentje bijdragen aan een mooie financieel gezonde organisatie waar onze bewoners met plezier wonen.

 

Wie ben jij?
– Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie/-kunde of controlling, accountancy of beleid en management gezondheidszorg.
– Je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie en hebt kennis van veranderingen en ontwikkelingen in financiële en fiscale wet- en regelgeving, risicomanagement en financiering in de gezondheidszorg.
– Je bent een conceptuele denker en hebt een passie voor de zorg.
– Je vertaalt graag cijfers naar bruikbare stuurinformatie voor de hele organisatie.
– Je bent pro-actief, gestructureerd en gaat uitdagingen niet uit de weg.
– Je houdt van werken in een team.

Als jij jezelf herkent in dit profiel, dan kijken wij ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald in FWG 55 conform de CAO VVT afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marlinde Westland, Manager Bedrijfsvoering, 06-20451741.

 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. uiterlijk vrijdag 26 februari 2021 naar: solliciteren@nusantara.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 8 maart 2021.

 


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen