Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in twee wooncentra in Bussum en Ugchelen. Daarnaast verzorgt Nusantara dagbestedingsactiviteiten aan in Almere. Nusantara is expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een Business Controller (24-32 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als Business Controller mee te werken aan de ontwikkeling van een kleine, maar ambitieuze zorginstelling? Hou je ervan om onze planning- en control processen beter in te richten en onze management- en stuurinformatie naar het volgende niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling bedrijfsvoering zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze, vaktechnisch sterke business controller. Je bent de financieel adviseur van de manager Bedrijfsvoering/Concern controller en het eerste aanspreekpunt voor finance & control vraagstukken. Verder stel je de periodieke rapportages, begrotingen en forecasts van Nusantara op. Je zorgt voor optimale stuurinformatie voor de Raad van Bestuur en het managementteam. Daarnaast vind je het leuk om pro-actief advies te geven over risico inventarisatie en beheersing. Je ziet kansen om onze control processen steeds beter in te richten en bewaakt onze interne auditcyclus op gebied van bijv. AVG en kwaliteit van zorg. In deze brede functie maak jij de vertaalslag van de cijfers naar de zorgprocessen en werk je nauw samen met de zorgmanagers om hen te voorzien van informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor beide locaties.

Het team bedrijfsvoering ontwikkelt en bewaakt niet alleen de financiële processen van Nusantara, maar ook zorgcontractering en -bemiddeling, ICT, HR en kwaliteit van zorg. Doordat alles samenkomt in één team kun je echt je steentje bijdragen aan een mooie financieel gezonde organisatie waar onze bewoners met plezier wonen.

 

Wie ben jij?
Als jij de business controller bent die toe is aan een volgende stap en:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie/-kunde of controlling, accountancy of beleid en management gezondheidszorg;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen de zorg en hebt kennis van veranderingen en ontwikkelingen in financiële en fiscale wet- en regelgeving, risicomanagement en financiering in de gezondheidszorg;
  • Je bent een conceptuele denker en hebt een passie voor de zorg
  • Je vertaalt graag cijfers naar bruikbare stuurinformatie voor de hele organisatie
  • Je bent pro-actief en gaat uitdagingen niet uit de weg
  • Je houdt van werken in een team

Dan kijken wij ernaar uit om je te ontmoeten!


Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marlinde Westland, Manager Bedrijfsvoering, 06-20451741.

 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen