Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een allround communicatieadviseur m/v (24 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 

Vind jij het leuk om als creatieve communicatieadviseur een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze identiteit en cultuur? En ons daarnaast te helpen onze presentatie en communicatie in- en extern te verbeteren? Kom dan met ons in gesprek!

Als onze communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor:

  • De optimale presentatie en communicatie van Nusantara zowel extern als intern, dit via social media (website, Facebook, LinkedIn en Groupwise) en overige kanalen.
  • Het continu optimaliseren van de communicatiestrategie van Nusantara, inclusief vertaling naar platforms, processen en plannen.
  • Het uitvoeren van communicatieactiviteiten zoals: het verzamelen, redigeren en plaatsen van content, het actueel houden van onze kanalen en het coördineren van overige communicatie- en marketingacties.
  • Het verder ontwikkelen van onze website en onze huisstijl.
  • Het verbeteren van onze employer branding en het organiseren en aansturen van onze arbeidsmarktcommunicatie.
  • Het adviseren van collega’s over de juiste inzet van communicatie en ondersteunende middelen.

 

Wie ben jij?

Je neemt graag verantwoordelijkheid, werkt zelfstandig en bent proactief. Je voelt affiniteit met het belang van cultuursensitieve zorg. Je hebt een HBO-diploma op het gebied van marketing en/of communicatie en bij voorkeur al enkele jaren werkervaring.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je volop ruimte om je te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn modern en aantrekkelijk en we volgen de cao VVT. Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 50 met een uitloopmogelijkheid tot FWG 55.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Stuur dan een mailtje naar Roy Dom (bestuurder), roy.dom@nusantara.nl.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan voor 21 september a.s. via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.