Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn op zoek naar een Coördinatoren Welzijn | 24u voor de locatie Bussum

 

Hoe ziet de functie eruit? 
Als Coördinator Welzijn lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van een welzijnsvisie en het coördineren van het welzijnsbeleid en welzijnsprogramma voor onze bewoners. Daarnaast coach je medewerkers op de werkvloer. Je werkt gemiddeld één dag in de week mee om onze bewoners zich zo goed mogelijk (thuis) te laten voelen.

 

Wie ben jij?

Heb jij kennis op HBO-niveau (bijvoorbeeld SPH) aangevuld met kennis van het ontwikkelen van een welzijnsbeleid- en programma (dagbesteding)? En heb je daarnaast ook praktijkervaring, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en aan ons te overleggen.


Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Deze nieuwe functie is (voorlopig) ingeschaald in FWG 50.


Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara?

  • Neem dan voor de locatie Bussum contact op met Chitra Hoffmans (manager Zorg en Welzijn) via de mail: chitra.hoffmans@nusantara.nl of via telefoonnummer 06-20201822.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier, of stuur je motivatiebrief met cv naar: solliciteren@nusantara.nl

Reageren kan tot maandag 20 september.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen