Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog

(16 uur p.w., locatie Bussum & Ugchelen)

Hoe ziet de functie eruit?
Vind jij het leuk om als GZ-psycholoog een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? En wil jij actief meedenken over visie en beleidsontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van een visie en beleid op de volgende aandachtsgebieden: cultuursensitief werken, traumaverwerking en de veranderende rol van GZ psycholoog naar regiebehandelaar.
  • De begeleiding en ondersteuning van de twee masterpsychologen, met een ambitie voor het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog.
  • Het meedenken over een goede regionale samenwerking.
  • Adviseren van collega’s bij de behandeling en bejegening van cliënten.
  • Bijdragen aan de kennisontwikkeling van de medewerkers van Nusantara op je vakgebied, gerelateerd aan de specifieke problematiek kenmerkend voor onze Indische doelgroep.

 

Wie ben jij?

We ontmoeten je graag als jij degene bent met interesse in en affiniteit met de cultuursensitieve zorg. Je wil een visie ontwikkelen in de rol van GZ-psycholoog als regiebehandelaar. Je hebt de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en bent BIG-geregistreerd. Je hebt een duidelijke visie op de toekomst van (cultuursensitieve) ouderenzorg. Je bent sociaal, je bezit tact en inlevingsvermogen. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden, en ben je in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Verder kun je in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan ons overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. We zijn een kleine organisatie met laagdrempelige toegang tot bestuur en management. Als psycholoog kun je een groot verschil maken, meedenken is echt meepraten en meedenken. Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 65.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Yvonne Kappers, manager Zorg en Behandeling. yvonne.kappers@nusantara.nl of 06-51595928.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen