Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Helpende (16-20 uur p.w.)

 

Hoe ziet de functie eruit?
Bij Nusantara houd je je in de functie van Helpende bezig met de dagelijkse wensen en behoeften van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit zijn daarbij zeer belangrijk. Je ondersteunt de bewoners bij hun dagelijkse activiteiten en lichamelijke (ADL) verzorging zoals wassen, aankleden en eten. Ook kan het zijn dat je helpt bij huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS.

De werktijden zijn voornamelijk korte diensten van 7.30-11.30 uur en van 17.00-21.00 uur.

Vind jij het leuk om als Helpende een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Heb jij interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg én beschik je over een diploma Helpende niveau 2, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 25.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering (HR businesspartner), via marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

 

Wil je direct solliciteren?

Leuk! Stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.