Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Horeca in Bussum

(24 uur per week)

 

Hoe ziet de functie eruit? 
Vind jij het leuk om als medewerker horeca een bijdrage te leveren aan de goede zorg van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • Afwassen/opruimen.
  • Schoonmaakwerkzaamheden.
  • Helpen met het opscheppen van de warme maaltijden.
  • Zo nodig de kok assisteren.
  • Alle verdere voorkomende keukenwerkzaamheden.

 

Jouw werktijden wisselen:

van 09:00 tot 14.30 uur en van 07:00 tot 14.30 uur.

 

Wie ben jij?

Heb jij interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg én enige ervaring in de horeca, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 15.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Pieter Hartog, (Hoofd Horeca) Pieter.Hartog@nusantara.nl of via 06-53977567.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt intern uitgezet.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen