Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een ondersteunend ambtelijk secretaris cliëntenraad (CR) / 8u p.w. We zoeken iemand die bereid is te reizen tussen de locatie Ugchelen en Bussum. Deels thuiswerken is ook mogelijk.

 

Hoe ziet de functie eruit? 
Vind jij het leuk om als ambtelijk secretaris CR een bijdrage te leveren aan de bewaking van de regels en procedures (CAO, WMCZ etc.) en ben je goed in plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • organiseren van vergaderingen, bewaken actie- en besluitenlijst;
  • verrichten van secretariële werkzaamheden zoals het maken van notulen en benodigde correspondentie;
  • verzorgen van communicatie, je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliëntenraad;
  • je werkt procesmatig en weet goed overzicht te houden.

 

Wie ben jij?

Heb jij kennis op mbo-4 niveau aangevuld met een scholing ambtelijk secretaris en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in deze rol, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 40.

 

Wij hebben tegelijkertijd een vacature uitstaan voor ondersteunend ambtelijk secretaris OR voor 8 uur in de week, het is bespreekbaar om deze 2 functies te combineren.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Kayla Ho (Staffunctionaris Bestuursondersteuning) via mail kayla.ho@nusantara.nl of op telefoonnummer 06-20236834.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met cv naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen