Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen (Apeldoorn). Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn op zoek naar een oproepkracht Medewerker Huishouding | Locatie Ugchelen | 2 uur p.w.

Hoe ziet de functie eruit? 
Vind jij het leuk om als Medewerker Huishouding een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? En wil je graag bijdragen aan een schone en prettige woonomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de zorg is hygiëne belangrijker dan waar dan ook. Als medewerker in de huishouding ben je bezig met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: sanitair reinigen, dweilen, stofzuigen, maar ook met periodieke werkzaamheden zoals het reinigen van meubilair bij de bewoner op de kamer of in de huiskamers. Kantorenschoonmaak, vergaderruimtes en algemene ruimtes behoren ook tot de schoon te maken ruimtes.

 

Wie ben jij?

Heb jij ervaring binnen de schoonmaak? Een cliëntgerichte en hulpvaardige houding? Kun je hygiënisch en zelfstandig werken en kun je ons in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen? Dan ontmoeten wij jou graag!


Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor zeven maanden. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 15.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Luuk Motshagen (coördinator Facilitair Rumah Saya) via luuk.motshagen@nusantara.nl of 06 100 30 823.

 

Wil je direct solliciteren?

Stuur dan onderstaand formulier in of stuur je motivatiebrief met C.V. voor 12 april 2021 naar solliciteren@nusantara.nl


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen