Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zoeken een Praktijkopleider voor 24 uur p.w. Voor de locatie Patria in Bussum.

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als praktijkopleider een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? En haal jij voldoening uit het ontwikkelen van medewerkers, leerlingen en stagiaires? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De praktijkopleider coördineert de beroepspraktijkvorming van diverse opleidingen, voornamelijk gericht op zorg- en welzijnsopleidingen. De praktijkopleider bewaakt dat medewerkers bevoegd en bekwaam zijn in de uitoefening van hun functie. De praktijkopleider biedt ondersteuning, training, begeleiding en coaching aan medewerkers, studenten, werkbegeleiders, beoordelaars en managers. Je bewaakt het leerklimaat door het faciliteren van voorwaarden voor een veilige werksfeer waarin geleerd kan worden. Je zorgt voor een goed aanbod van e-learning in het leerportaal van Nusantara en stelt zelf e-learningmodules op wanneer daar vraag naar is.


Wie ben jij?

We ontmoeten jou graag als je een diploma praktijkopleiding en MBO niveau 3 VIG/MZ hebt. Daarnaast heb je minimaal drie jaar ervaring in een zorgfunctie. Je hebt affiniteit met en/of kennis van diverse culturen. Je bent in staat zelfstandig te werken en bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een klantgerichte houding, empathie, geduld, een dosis humor en je kunt goed luisteren. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering, HR businesspartner. marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. voor 1 december 2021 naar: solliciteren@nusantara.nl.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen