Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn op zoek naar een Regisseur Zorg en Welzijn (28 – 32 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 
Als Regisseur Zorg en Welzijn coördineer je de benodigde zorg, behandeling en ondersteuning van de bewoners. Tevens creëer je samenhang tussen alle activiteiten en bewaak je de kwaliteit en veiligheid van de zorg en ondersteuning van de bewonersgroep. Aan collega’s in het team geef je zorginhoudelijke coaching, licht je afspraken toe die met bewoners zijn gemaakt en daarnaast adviseer en ondersteun je bij het verlenen van zorg en dienstverlening.

 

Herken jij jezelf in deze regisserende rol dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het zorgdragen voor een goede rolverdeling binnen het team.
  • Het door middel van senioriteit en vakkundigheid positief beïnvloeden van het teamfunctioneren.
  • Voorzitten van het teamoverleg.
  • Bewaken van bevoegd- en bekwaamheid van het team.
  • Het afstemmen van formele opdrachten met de locatiemanager.
  • Het toezien op goede randvoorwaarden voor het optimaal kunnen functioneren van het team.

 

Wie ben jij?
Je bent een ervaren verpleegkundige die graag de regie in handen neemt! In deze functie werk je een aantal uur per week buiten de primaire zorg om invulling te geven aan de regisserende taken en daarnaast wordt je volgens rooster ingezet op dag- en avonddiensten om zo voldoende feeling te houden met de bewoners en de teams. Heb je affiniteit met cultuur sensitieve zorg én beschik je over een MBO Verpleegkunde niveau 4 of HBO Verpleegkunde diploma met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 juli 2021.

 

Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Toon Vos (locatiemanager Rumah Saya Ugchelen), toon.vos@nusantara.nl of 06-53675922. Bij afwezigheid: Tessa Croes via 06-35111551

 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan voor 9 november a.s. via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen