Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn i.v.m. ziektevervanging per direct op zoek naar een Roosterplanner
Locatie Patria in Bussum, 24 uur per week, verspreid over 4-5 dagen


Hoe ziet de functie er uit? 

Als roosterplanner ben je verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van het dienstrooster van de medewerkers. De zorgvraag en de inzetbaarheid van medewerkers stem je hierbij zo efficiënt mogelijk op elkaar af en je bewaakt hierbij de verhouding tot de contracturen van medewerkers, de CAO en de wettelijk regelgeving om zo tot een optimale planning te komen.

Regelmatig krijg je met onverwachte wijzigingen en knelpunten te maken zoals bijvoorbeeld uitval van medewerkers door verzuim, dit vraagt van jou flexibiliteit, creativiteit en stressbestendigheid waarmee je de openstaande diensten weer op gaat lossen.

Naast het roosteren stel je periodiek overzichten op van de gerealiseerde personeelsbezetting en houdt je de gegevensbestanden voor personeelsplanning actueel.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, daadkrachtige en creatieve roosterplanner met meerdere jaren ervaring en hebt affiniteit met cultuursensitieve zorg. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overredingskracht en tact.  Je werkhouding is accuraat, gestructureerd en zelfstandig.

Daarnaast beschik je over goede administratieve en computervaardigheden (werkervaring met ONS/NEDAP heeft een pre) en heb je een relevant MBO 3 diploma op administratief of logistiek gebied. Ervaring in de zorg is een pré. Herken jij je in dit profiel dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering (HR businesspartner, locatie Patria), marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen