Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Wij zijn voor onze locaties op zoek naar een Senior HRM adviseur (32 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als Senior HRM Adviseur een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Senior HRM adviseur adviseer je het management en de Raad van Bestuur ten aanzien van de integrale ontwikkeling en bewaking van het organisatiebrede personeels-, opleidings- en organisatiebeleid. Je leidt projecten en fungeert daarnaast als deskundige voor de meer complexe vraagstukken.

Je bent in je functie o.a. verantwoordelijk voor:

  • Een duidelijke strategische visie op de ontwikkeling van het HRD beleid en het HRM instrumentarium in relatie tot de algemene visie en strategie van Nusantara.
  • Het uitwerken van beleid en uitvoeringsregelingen vanuit de CAO-VVT en wet- en regelgeving.
  • Het adviseren van het management bij de inrichting van het functiehuis, de organisatiestructuur en kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting.
  • Het adviseren en ondersteunen van het management bij organisatieveranderingen.
  • Het coachen en ondersteunen van HR businesspartners in de uitvoering van HRM-beleid.
  • Het in kaart brengen van subsidies of andere mogelijke gelden (zoals waardigheid en trots) die lucratief kunnen zijn voor de organisatie in afstemming met F&A.
  • Het advies geven bij interpretatie van ken- en stuurgetallen t.b.v. het bestuurlijk overleg, zoals ziekteverzuimgegevens en personeelsverloop.
  • Het coördineren van projecten ten behoeve van de personeels- en organisatieontwikkeling en het opstellen van projectplannen.

 

Wie ben jij?

Heb jij interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg? Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige, enthousiaste en zelfstandige adviseur. Je hebt kennis op HBO/academisch niveau op het gebied van personeel & organisatie. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de VVT sector. Daarnaast zijn kennis van organisatiekunde en kennis van projectmatig werken vereist. Je hebt de ontwikkelingen binnen het aandachtsgebied en in relevante wet- en regelgeving bijgehouden ten behoeve van beleidsontwikkeling. Je handelt met tact en hebt verstand van zaken. Zowel ten aanzien van veranderingsprocessen als bedrijfsvoering. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 60.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met één van de HR Businesspartners bij Nusantara.

Lisa Heimgartner, lisa.heimgartner@nusantara.nl | 06-20346305
Marijke Hildering, marijke.hildering@nusantara.nl | 06-20774196

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. vóór maandag 19 april a.s. naar: solliciteren@nusantara.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen