Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen (Apeldoorn). Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar één of meerdere
Specialisten ouderengeneeskunde (parttime of fulltime)


Hoe ziet de functie er uit? 

We zijn op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde die het fijn vindt om in een wat kleinere zorgorganisatie te werken waar veel aandacht is voor een cultuur sensitieve benadering. We werken daarnaast zo veel mogelijk vanuit de visie van positieve gezondheid. De avond, nacht en weekenddienst worden in principe verzorgd door Medtzorg. Maar we staan open voor alle wensen. Vind jij het leuk om als specialist ouderengeneeskunde een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners met behoud van onze identiteit en cultuur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je geen specialist ouderengeneeskunde maar wel verpleegkundig specialist of arts met ervaring in de ouderenzorg? Naam dan ook contact met ons op.

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een vaste of tijdelijke aanstelling. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 75.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager beleid en behandeling a.i. via maurien.meijlis@nusantara.nl of 06-20776992.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen