Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en een wooncentrum in Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is. Om onze medische staf te versterken zijn wij op zoek naar een:

 

Verpleegkundig Specialist | Physician Assistant

Parttime of fulltime.


Hoe ziet de functie eruit?

We zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistent (PA) die het fijn vindt om in een wat kleinere zorgorganisatie te werken waar veel aandacht is voor een cultuur sensitieve benadering. We werken daarnaast zo veel mogelijk vanuit de visie van positieve gezondheid.

De avond-, nacht- en weekenddienst worden in principe verzorgd door Medtzorg. Maar we staan open voor alle wensen. Vind jij het leuk om als VS of PA een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners met behoud van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een vaste of tijdelijke aanstelling. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT en je ervaring.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager beleid en behandeling a.i. maurien.meijlis@nusantara.nl of 06-20776992.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via het sollicitatieformulier hieronder of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen
 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.