Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuursensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

 

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een

Zorgassistent (16-20 uur p.w.)

 

Hoe ziet de functie eruit?
Bij Nusantara wordt jouw hulp enorm gewaardeerd door onze lieve bewoners. Van dag tot dag houd je je in de functie van Zorgassistent bezig met basiszorg en activiteiten van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke werkzaamheden. Het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit zijn daarbij zeer belangrijk. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je bewoners.

Werktijden zijn doordeweeks en in het weekend, voornamelijk van 9.00u tot 15.30u, aangezien veel van onze bewoners rond dit tijdstip veel in onze ‘Tuinzaal’ (gemeenschappelijke ruimte) aanwezig zijn.

Heb jij?

  • Een diploma LBO/MBO diploma?
  • Interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg?
  • Relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep?
    Daarnaast ben je spontaan, sociaal en communicatief vaardig.
    Heb je een cliëntgerichte en hulpvaardige houding (wij werken persoonsgericht). En is hygiënisch en zelfstandig werken voor jou een no-brainer. We zullen je vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons te overleggen.Vind jij het leuk om als Zorgassistent een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor drie maanden. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering (HR businesspartner), via marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

 

Wil je direct solliciteren?

Leuk! Stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.