Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum en Ugchelen zijn wij op zoek naar een Vakantiemedewerkers met zorgervaring

studerend of afgestudeerd in de zorg

Wie ben jij?

Ben jij 17 jaar of ouder en voor deze zomer op zoek naar een vakantiebaan? Kom dan werken bij Nusantara! Dan krijg je wat je verdient, omdat werken in de zorg echt loont. Wij hebben in de periode van juni t/m september 2020 volop werk te bieden voor vakantiemedewerkers.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl. Heb je geen C.V.? Geef in je mail in ieder geval het volgende aan:

– Je naam, adres en telefoonnummer
– De periode waarin je beschikbaar bent voor werk
– Hoeveel uur per week je beschikbaar bent voor werk
– De periode waarin je zelf met vakantie bent
– Op welke locatie je zou willen werken (Bussum of Ugchelen)
– Of je een diploma in de zorg hebt of hiermee bezig bent

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen