Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH) en zal er zorg- en welzijnsactiviteiten gaan ontwikkelen. 

Voor de locatie Rumah Saya in Ugchelen zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige voor 24-36 uur per week

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij onze bewoners. Je vervult een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Nederlands-Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige en je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkunde MBO 4. Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van somatische cliënten. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Verder beschik je over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en je bent inzetbaar op alle beschikbare diensten. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45. 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Fletcher van de Weg (teamleider) 06-20780637.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen