Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige (32 uur p/w)

 

Jouw droombaan als Verpleegkundige?

Als gediplomeerd Verpleegkundige weet jij wat het werk ongeveer betekent qua taken. Zo verricht je verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij onze bewoners, je onderhoudt contacten met de bewoners en hun relaties, met collega’s en met (externe) behandelaars en hulpverleners.
Je voert zorgtaken en bijzondere verpleegtechnische handelingen uit, daarmee lever je een bijdrage aan het optimaliseren van Verpleegkundige zorg.

Bij ons heb je in ieder geval een centrale functie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten.
Belangrijke uitgangspunten zijn daarbij het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan én het respect voor de Indische identiteit.

 

Wanneer ben jij succesvol?

Heel simpel: Als jij wat kunt betekenen voor onze bewoners door hen de  gevraagde zorg én aandacht te geven waarbij je rekening houdt met hun culturele achtergrond en dit te kunnen vertalen naar een liefdevolle en prettige oude dag.

 

Aangeboden

Hopelijk is het ondertussen al duidelijk waarom het juist bij ons zo leuk is.
Verder hebben we geen zelfsturende teams, maar heb je gewoon een leidinggevende; wel zo prettig!
We vragen een verpleegkundige voor 32 uur voor alle diensten (bij voorkeur avonden en nachten). Daarnaast zijn er diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Praktisch: We volgen de cao VVT en je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. We hebben verder nog een keuzesysteem met fiscale voordelen (bijv. een fiets of een mobiele telefoon) en een jaarlijkse eindejaarsuitkering van 8,33%

Wie ben jij?

Als persoon ben je betrokken bij onze bewoners als zorgverlener én als mens.
Uiteraard heb je affiniteit met onze bijzondere doelgroep.
Praktisch: mbo-niveau 4 opleiding Verpleegkunde of een hbo-diploma Verpleegkunde.

 

Over ons

Stichting Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen alsook een extramurale voorziening in Almere en Haarlem.
Wij bieden specifiek zorg aan mensen met een verleden in of binding met Nederlands-Indië of het huidige Indonesië.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Chitra Hoffmans (06-20201822)

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat